Bloggnorge.com // Blogg for 10 A og B i RLE
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Vær deg selv!

mandag 28. oktober , 2013 kl. 21:13 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Identitet.. for meg er det et stort ord. Det symboliserer noe urørt samtidig, noe veldig berørt. Identitet vokser frem gjennom familie, venner og til og med fremmede. Selv om vi ikke aner det så formes vår egen identitet av andre, verden og deg selv så klart. Men hva om vi ikke vil bli påvirket av andre? Ikke misforstå meg nå, selfølelig mener jeg at hver og en er unike og ikke lik noen andre. Men alt i livet, sorg, vanskelige avgjørelser eller gleder, har vært med på og gjøre deg til den du er.

Men ett sted på veien kan det bli litt forvirrende. Sånn som nå det er nå som vi er tenåringer at vi er mest i forandring. Hjernen prøver og finne ut hvem vi er som personer, hvordan vi er ovenfor verden. Det er derfor det kan være litt forvirrende fordi hjernen ikke helt får bestemt seg. Og det er derfor voksne må gi ungdommen litt rom, rom til og få feilet og prøvd seg ut. Kanskje det virker som ungdommer er helt ville eller det motsatte.

Det er også derfor vi blir så lett på virket, vi skal hele tiden holde en viss standard i utseende og klær. Vi vil jo at den jenta/gutten skal like oss, vi vil bli godtatt av menneskene rundt oss.

Noen lurer på om identiteten vår er avhengige i hvordan vi ser ut, det er nesten helt umulig og svare på, i vert fall for meg. Jeg finner hele tiden begrunnelser på begge svar, noen ganger så tenker jeg ja! Jeg trur utseende på virker identiteten. Er man ikke fornøyd med utsende sitt så er man kanskje ikke så sosial som man ellers ville ha vært? Jeg vet ikke jeg altså, men jeg trur en med kjempe god acheter du cialis en ligne selvtillit er mer sosial og sånt. Det trur jeg er med på og skape hvem du er. På en annen side så er jo identiteten din det innerste kanskje? Kanskje det ligger lukker dypt inne i deg selv?

Jeg trur for det første at det er stor forskjell her på gutter og jente, ikke det at jenter blir mer på virker generelt og gutter ikke. Kanskje heller det at de blir påvirket på forskjellige måter?

En ting som provosere meg ekstremt, mote blader, og presset til og ha ett bestemt utseende. Og det at de gjør det helt umulig for jenter og gutter å få det ”perfekte” utseende. Her trur jeg det går mer ut over jenter enn gutter, selv om det er ganske ille for gutter og. Gutter pumper seg jo opp med steroider og ødelegger kroppene sine, det gjør jenter over hele verden også. Sulter seg til de er skjeletter eller kutter opp huden, legger inn implantater for og se ”bedre” ut. Ja kirurgi er greit i noen tilfeller, noen har jo fått skader og sånt, men det er veldig dumt at vi ikke klare og være fornøyd med det vi har.

Men det er ikke så rart vi føler det sånn, magasiner over hele verden fotoshopper jenter til og se ”bedre” ut. Hva slags beskjed gir dette, jo at vi må forandres for og se best ut. Jeg trur at blader, redaktører og de i den bransjen har så mye makt, som de bruker så feil.. dessverre.. hadde de vist alt fra fyldige kvinner til små tynne kvinner hadde de vist at, forskjellig er bra, det er ingen fasit.

Hva synes du om media i dag?  Er du enig med meg?

 

Mymlen




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Blogg for 10 A og B i RLE" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.