Bloggnorge.com // Blogg for 10 A og B i RLE
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Hvordan reagerer du på skjønnhetsidealene som ukebladene, media, og reklamen presenterer? Påvirker disse tingene deg?

mandag 28. oktober , 2013 kl. 21:15 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Ting som ukeblader kan jo påvirke en litt men ikke så veldig mye,
men sånn en kan bli påvirket er for eksempel hvis man er gutt da og ser ett bilde av en som har store muskler og greier. Så kanskje man skulle ønske at man hadde den samme kroppen som han og om man virkelig skulle ønske det så kanskje man starter og trene og får samme kropp etter hvert så man kan havne i blader selv. Og om man er jente og ser ei med langt og fint hår, pen i fjeset og fin og slank kropp så kanskje dem blir på virket dem også om jenta er litt trent så muligens dem også starter og trene.

Er det forskjell på gutter og jenter her?

Det er både likheter og forskjeller på gutter og jenter innen dette temaet.
noe som er likt er jo kanskje at både guttene og jentene har lyst til og se bra ut. Bare at jentene bruker sminke også videre da og det gjør ikke gutta.Men både jentene og gutte vil jeg tror at vil ha en kropp som ser ganske bra ut og som er litt trent. Men akkurat når det gjelder trening så tror jeg at det er høyere press på guttene på grunn av att jentene er sykt opptatt av hvordan magen eller armene og til og med ryggen skal se ut.
guttene også liker jo at jentene ser litt bra ut men jeg tror at gutter ikke er fult så nøye på hvordan kroppen demmes ser ut som det jentene gjør. Gutter liker jo selvfølgelig at jenta ser litt bra ut da, men tror gutter føler presset er større når det gjelder og trene egentlig.

Er det mye press her hvor dere bor i forhold til utseende, klær, kropp, utstyr osv?

Det er jo kanskje litt press da men ikke angående det med trening, men når det gjelder det med utstyr så mener all bygdisser at man skal kjøre eller i det heletatt eie noe som er yamaha. Og mote er det ikke så nøye med egentlig det er bare og gå i det man synes er gått og gå i.
det eneste noen folk synes er nøy er at det må stå yamaha på noe av klærne demmes. Også tilbake til det med trening da det er det nesten ingen som er interesserte i. men om man er interesserte i trening selv så er det ingen som stopper deg i og trene akkurat da, så det er egentlig bare og trene så masse dem vil og gå med dem klærne dem synes er gode eller ser litt bra ut. Men mange av dem som går i arbeids klær liker ikke at dem fra bygda skal starte og gå i noe annet da dem mener at dem som bor i bygda skal kle seg som om man bor i bygda men bortsett fra det så er det bare og kle seg som man vil.

 

Rikulv




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Blogg for 10 A og B i RLE" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.