Bloggnorge.com // Blogg for 10 A og B i RLE
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Skjønnhetsideal, identitet og ungdomskultur

torsdag 31. oktober , 2013 kl. 13:56 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Personlig synes jeg utsende har blitt alt for viktig i dagens samfunn, enkelte mennesker faller lettere for musklene og klærne enn selve personligheten. Dette er jo feil synes jeg, personlighet har jo mest å si sier jo alle, men ifølge hvem dem faller for tror jeg ikke noe på dem!

Det er mange som tar operasjoner i nesen, og andre kroppsdeler og legger silikon og botox og andre helt unødvendige ting, jeg som fra ett guttesynspunkt vet at en gutt faller mye lettere for en jente med naturlig utsende og bra personlighet! Og når ble det sånn at skjønnhet skal ha så mye å si? Vell du ser sterkt forskjell på en godt voksen dame, og en liten ungdoms jente, en ungdoms jente i dagens 2013,  damer, har mer klasse og er vell mye mer høflig (i de fleste tilfeller), og ungdommer kler seg litt mer ”horete”. Jentene i vår tid er ofte ganske høy på seg selv og jeg ser mange som er skikkelig overlegene og tror dem kan få alt dem vil! Og grunnlaget for at dem tror at dem er best er nemlig oss gutta! Eller nå skal ikke jeg prate stygt om alle gutter her, men det er takket være mange av de små ¨kåte¨desperate guttene som simler rundt de patetiske oversminkede uoppnåelige dritt ungene av noen jente. Og mange gutter og jenter sier de faller for hverandre før de har pratet! Så ja, det er jo bare teit mellom sånne ting i puberteten og folk er usikre på seg selv, men en dag blir alt bedre! Jaja, du skjønner at jeg bryr meg mer om personlighet!

(Men selv sagt sier jeg ike nei til ett pent ansikt). Det er også mange ¨trans-sexuelle¨ som bytter kjønn, dette forstår jeg mer, for dem føler seg ikke vell som sitt eget kjønn og ikke bare en liten ting som kul på nesa! Og mange sier ”ikke sku hunden på hårende” å har så rett! Men dessverre skuer man de fleste på hårende, eller åssen de ser ut.. det burde ikke være sånn, selv sagt ser du forskjell på en rik eller fattig, men det har ikke noe å si om personligheten til personen! Jeg synes mennesker burde lære seg å kjenne før de tar stege videre eller bestemmer seg for at de ikke skal prate noe mer med den stygge personen i klassa! Hadde ikke dere likt å bli pratet til om dere ikke var så ”populære”? Jaja, er kanskje ikke den beste til å følge mine egne råd, men prøver og håper å lære andre en annen måte å tenke på!

 

Bloggdog




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Blogg for 10 A og B i RLE" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.