Bloggnorge.com // Blogg for 10 A og B i RLE
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Skjønnhetsideal, identitet og ungdomskultur

mandag 28. oktober , 2013 kl. 21:13 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Er det i din hverdag det ytre og kulturen som styrer det menneske du er?

Ja, noe av hverdagen styrer hvem jeg er, men det som styrer meg mest er venner og familie. Vennene mine som jeg er mye sammen med påvirker mye av den jeg er, ofte så er det jo sånn at man finner de vennene som har noe av samme interesse som deg selv. Familien min har jo også påvirket hvem jeg er. De har jo kjent meg fra jeg var liten og jeg har lært mye av dem så det har jo litt og si.

Hvordan reagerer du på skjønnhetsidealene som ukebladene, media og reklamen presenterer? Påvirker disse tingene deg?

Jeg leser aldri ukeblader så for meg så påvirker ikke det noen ting. De fleste modeller er bare fiksa på uansett, så jeg bryr meg lite om det. Reklamer gjør jo sånn at jeg får lyst på noen ting, selvfølgelig det er jo det de er til. Så når det kommer f. eks. en sjokolade reklame så får jeg jo lyst på sjokolade. Nyheter og sånn er interessant noen ganger, men om det påvirker meg? Kanskje? Kommer an på hva det handler om.

Er det mye press her dere bor i forhold til utseende, klær, kropp og utstyr osv?

Nei, jeg synes ikke det er press på det. Alle har sin egen stil med klær så det føler ikke jeg er noe press her jeg bor hvert fall. Utseende, det kan man jo ikke akkurat gjøre https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-en-ligne/ noe med uansett så det er sikkert noen som er ufornøyd med utseendet sitt. Men jeg føler ikke at det er noe press på noen av de tingene her.

 

Nattergal




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Blogg for 10 A og B i RLE" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.