Bloggnorge.com // Blogg for 10 A og B i RLE
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Er skjønnhet alt?

mandag 28. oktober , 2013 kl. 21:15 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg reagerer veldig på dette med ukeblader, media og reklamer. Det er det alltid jenter som er acheter cialis en ligne tynne og gutter som har store muskler. Jeg syntes det er ganske teit for å være ærlig. Ikke det at de ikke er pene eller kjekke, men jeg tror at de mer større føler seg på en måte ”sett ned på”. Hvor mange ganger har det egentlig vært litt større damer eller ikke så ”muskelbunt”- gutter i reklamer og i media? Men noe som er litt ”betryggende” å vite er at de fleste blir VELDIG photoshoppet. Det påvirker meg ikke så veldig, men selvfølgelig det påvirker meg litt.

Jeg tror det er nok litt forskjell, men jeg tror jenter lager mer drama ut av det. Gutter føler nok ett ganske press på å være den kjekkeste, mest trente og den mest likte blant jenter. Jeg tror at jenter aldri kommer til å føle det presset gutter har, og omvendt.

Det er nok mer press enn vi fleste aner. I forhold til utseende på jenter skal håret være perfekt, sminken, ha perfekt hud.
Det med klær føler hvert fall ikke jeg noe press på, jeg tror at det er mer press i Oslo og steder rundt der fordi det er mer merkeklær.
Jeg har for eksempel en venn på ett sånt sted, og jeg tror ikke den personen har det så veldig lett, for alt må nesten koste 500,- om det skal være verdt noe i klassekameratenes øyne.
Også er det kropp da, dette tror jeg virkelig alle føler på uansett om man er tynn eller om man er større. Man sammenligner seg selv med andre, og det er der det blir feil. Man kan sammenligne seg selv med folk som er mange kilo lettere enn seg selv, det er slik man kan få veldig dårlig selvtillit, jeg vet hvert fall at mange jeg kjenner gjør dette, kanskje jeg til og med gjør det selv noen ganger.
Jeg føler ikke noe på dette med utstyr, men kanskje om man spiller fotball eller en annen sport at det er viktig med de nyeste fotballskoene, jeg vet ikke?
Pacman




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Blogg for 10 A og B i RLE" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.