Bloggnorge.com // Blogg for 10 A og B i RLE
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Denne gangen har vi fått i oppgave å skrive om skjønnhetsideal, identitet og ungdomskultur.

mandag 28. oktober , 2013 kl. 21:09 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Tema skjønnhet er ett ganske hett tema for tiden. Ja kanskje litt for populært. For har vi mennesker egentlig godt av å prøve å perfeksjonere oss etter ett skjønnhetsideal. Hva skal vi oppnå med det ?.  Kommer vi til å bli mer lykkelige , rikere eller kanskje mer populære om vi ligner på skjønnhetsidealet. Og hvem og hva er egentlig skjønnhetsidealet, det er jo aldri noen som har bekreftet det.

 

Blant ungdommen er det nok skolen det blir snakket mest om hvordan man bør se ut.

Jenter er jo kjent for å kunne snakke ganske mye og kan helt sikkert holde på i flere timer når temaet om klær , sminke og mote. De fleste vil nok si det er jentene som strekker seg lengst når det gjelder perfeksjon. Jenter vil se vakre ut , ha pene klær, og være flinke i alt. men når alt kommer til alt, er det bare jentene som vil det?

Hvis du virkelig tenker deg om , vil du nok finne ut at guttene, ikke tenker så forskjellig fra jenter som de fleste skal ha det til. Gutten føler nok akkurat samme presset som det vi jenter gjør når det kommer til skjønnhet. Men like åpenlyst , er det nok ikke.

 

 

Ut ifra personlige meninger , så føler ikke jeg at det er veldig mye press når det kommer til klær og ting. Det kan godt hende noen føler de må være bedre enn andre, men alt i alt er det en nok så nøytral skole.

 

I blader , Aviser , nett, overalt dukker det opp reklamer , annonser og ” oppskrifter” på hvordan man skal se ut. Men egentlig er jo det helt feil. Modellbransjene , bladprodusentene og industriene generelt utgir ett helt feil bilde av hva perfeksjon er.  De er jo bare deres meninger , men siden de jobber i den industrien de gjør , får de alle andre til å tro det også.

 

Når jeg hører ordet ideal . tenker jeg vel først og fremst på opplysninger om en person. Hvordan personen ser , oppfører og kler seg. og kanskje hva personen holder på med.

 

 

Fjellgeita




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Blogg for 10 A og B i RLE" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.